Livsnjutning

En viktig faktor i god hälsa är att må bra och göra saker som gör en glad. Självklart är det viktigt med träning och god kosthållning, men man måste får unna sig något extra ibland. Att få äta goda saker bidrar också till en god hälsa, bara det görs med måtta.  

Goda viner

Att få unna sig ett gott vin på fredag kväll är något som alla bör unna sig och idag finns väldigt många viner att välja bland. På Systembolaget finns det viner i alla prisklasser och för olika smaker. Statistik visar att vi Svenskar köper mest av de viner som kostar runt 90 kronor. En produkt som ökat mycket är lådvinet och idag kan du köpa en “bag in box” som håller i flera veckor, då kan du unna dig ett glas utan att behöva vara orolig att det vinet som är kvar ska bli dåligt.  Några tips på bra viner är:

Goda bakverk

Ett bakverk eller en god choklad kan verkligen ge njutning och välbehag. Forskning har faktiskt visat att choklad stimulerar och frisätter endorfiner, kroppens eget lyckohormon. Så du kan faktiskt unna dig en godbit eller en god choklad med gott samvete. Idag kan du även enkelt och smidigt beställa dessa godsaker online och få dem levererade hem, antingen till dig eller till en bekant du vill uppvakta.  Några tips på goda choklader och bakverk är:

Hoppas du hittar en ny favorit bland våra tips, unna dig nåt extra på fredag du med.