Vackra blommor till matbordet

Liksom god, ekologisk mat som är fint serverad gläder de flesta så är blommor något som kan sätta piff på middagsupplevelsen. På sommaren kanske du har turen att ha blommor i trädgården du kan plocka, men under vintern är det svårare. Dessutom är det just under den mörka årstiden som blommor på bordet verkligen kan lyfta humöret.

Hur väljer jag blommor?

Tänk på din inredning och din personliga stil när du väljer blommor. Matcha gärna blommornas färg med de andra accentfärgerna i din inredning. Sedan är det även bra att se till att storleken på buketten passar bordet. Om du har ett litet nätt matbord för fyra personer så vill du nog inte ha en jättebukett som tar upp halva ytan. Likaså bör buketten inte vara alltför liten om du har ett stort bord i ett separat matrum.

Handla blommor på nätet

Numera hittar du i princip allt du behöver på nätet och blommor är inget undantag. Klicka här för att se lite exempel. Du kan till och med sätta upp en prenumeration på blommor som levereras direkt hem till dig. På så sätt kan du vara säker på att du alltid har fräscha blommor på bordet. Lite lyx i vardagen får vi alla unna oss!